Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:40 19.04.24 
Здравна
   >> Диети
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Да останем ли дебели и има ли преуспели дебелани?  
АвторБeзпoдoбнa (Нерегистриран)
Публикувано26.09.08 11:36



Хайде минаващи заповядайте на диспут.

Редактирано от Dorchester на 26.09.08 13:12.



Тема Re: Да останем ли дебели и имали преуспели дебеланинови [re: Бeзпoдoбнa]  
АвторMинaвaщa (Нерегистриран)
Публикувано26.09.08 11:43



Е, аз се изтощих вече да пиша едно и също по сто различни начина, с надежда всички да ме разберат.

Според мен трябва да направиш нов клуб.

Защото вече ми дръпнаха ушите вчера, че в този клуб не било мястото на хора, които имат нещо против диетите и отслабването...

Пък и доколкото прочетох втората тема на Обърквацията - тя е изключително доволна от разноцветността в отговорите на поставените от нея въпроси.



Тема Re: Да останем ли дебели и имали преуспели дебеланнови [re: Бeзпoдoбнa]  
Автор Изyмeн (Ненормален)
Публикувано26.09.08 11:47



Аз лично не харесвам особено дебели жени, но и особено кльощавите не ми допадат. Една жена и 40 кила да е - пак може да ми се стори дебела. И 70 пак не са много понякога. Повечко спорт, повечко мускули...

Най-важното е невидимо за очите.



Тема Re: Да останем ли дебели и имали преуспели дебеланинови [re: Mинaвaщa]  
АвторMинaвaщa (Нерегистриран)
Публикувано26.09.08 11:57



И аз си мисля, че се умори да пишеш едно и също и да не четеш внимателно постовете на останалите та затова рекох да отворя конкретна тема.
Вече ти казах, че депутатките не влизат в моята класация за преуспели жени, ама ти не - Мария Капон била 100 кила, затова пък Меглена Кунева е 50 и според мен изглежда перфектно за годините си!



Тема Re: Да останем ли дебели и имали преуспели дебеланнови [re: Изyмeн]  
АвторБeзпoдoбнa (Нерегистриран)
Публикувано26.09.08 12:02



Ето това ни трябва - конкретно мъжко мнение!
Да си призная и аз не харесвам много слабите жени, харесвам също спортни тела, защото съм виждала и много грозни картинки, уж слаби момичета, а паласките им висят над ниските дънки, или бедрата се тресат под късите поли.
Инструкторката в залата, която посещавам е 67 килограма и си е супер - чист мускул без да е много голяма.



Тема Re: Да останем ли дебели и имали преуспели дебеланинови [re: Mинaвaщa]  
АвторБeзпoдoбнa (Нерегистриран)
Публикувано26.09.08 12:07



А! и това за клуба - няма защо аз да правя нов клуб, защото съм против затлъстяването и го смятам за вредно и зная колко трудно е човек да се бори с него, в този клуб ми е добре.
По-скоро ти би трябвало да отвориш такъв.





Тема Re: Да останем ли дебели и имали преуспели дебеланинови [re: Mинaвaщa]  
АвторMинaвaщa (Нерегистриран)
Публикувано26.09.08 12:12



Да не би да имаш претенции да познаваш 80%(примерно) от българските бизнесменки?

Хайде пък сега си направи още по-уморителния труд да прочетеш в миналата тема, че в България политиците са най-големите бизнесмени. И това не е тайна за никого. У нас няма как да си политик без да си бизнесмен. А и не само у нас. А ако имаш предвид ДИРЕКТОРКИТЕ, които са псевдо-бизнес дамите, а всъщност се поставят за лица на компаниите - това вече е съвсем друг въпрос. И е съвсем естествено. И кинозвездите най-често са слабички, и манекенките - също- просто това им е работата, на всичките.

И също така може да се поумориш

да прочетеш, че българските най-бизнес дами в последните години доста често са дъста пълни. Порови из класациите в миналите години и ще се убедиш - и между победителките, и между номинираните.



Тема Re: Да останем ли дебели и имали преуспели дебеланинови [re: Бeзпoдoбнa]  
Авторgugi73 (Нерегистриран)
Публикувано26.09.08 12:15



каквото и да говорим - едно е ясно, като "бял ден"- една харесваща себе си жена , била тя бизнесдама или подчинена е много по- уверена и в работата си и в личния си живот.
От личен опит мога да кажа , че 5-10 кг. в повече в никакъв случай не се отразяват на отношението на околните към мен, нито на моето към тях. За тях оставам също колкова можеща, работеща, знаеща, но вече не съм "харесваща себе си жена".
Така че , по- добре да не си оставаме дебеланки , а да се потрудим в/у телата си.



Тема Re: Да останем ли дебели и имали преуспели дебеланинови [re: Mинaвaщa]  
АвторБeзпoдoбнa (Нерегистриран)
Публикувано26.09.08 13:24



Безподобна каза:
Говоря за жени, които са наемни работници и граденето на кариера става в големи компании, а не в някоя фирмичка с 3 човека персонал и финансови институции (по спомен Обърквация работеше в банка).
Минаваща каза:
А ако имаш предвид ДИРЕКТОРКИТЕ, които са псевдо-бизнес дамите, а всъщност се поставят за лица на компаниите - това вече е съвсем друг въпрос.

Всъщност имам предвид действително кариера в голяма фирма или в банка и не смятам, че "директорките" са поставени само за лице на компаниите, познавам достатъчно и мога да кажа, че са умни, дисциплинирани, амбициозни, добре облечени и добре изглеждащи. Не говоря за манекенки или нещо подобно. Момичето, което отвори темата за помощ е щастливо, че е започнало работа в банка. Като млад човек сигурно би искало да се развива по стълбичката нагоре и в това няма нищо лошо, амбицията е тази която движи прогреса. Ако си сложиш ръка на сърцето сама ще признаеш, че успелите жени над 100 килограма са по-скоро изключение, а не правило.
И да - нямам претенции да познавам 80% от българските бизнесмени и никой не може да има такива, но и аз познайвам тук-таме някой.



Тема Re: Да останем ли дебели и имали преуспели дебеланнови [re: Mинaвaщa]  
Автор schatten (непознат)
Публикувано26.09.08 13:34



Хайде и аз да приключа участието си в тази тема. И без това мястото ми не е в този клуб, намесих се само защото ме подразниха призивите хората с наднормено тегло да се примирят с положението и да не се опитват да направят нещо за себе си.

1. Никъде в темата не е казано, че в България няма успели дебели жени. /В скоби да кажа, че да си депутат в България за мен поне не е критерий за успех, системата ни не е мажоритарна./ Безподобна много добре обясни какво има предвид - практически няма дебели жени с успешна кариера. Обясни и защо. Що се отнася до успелите дебелани, няма такава от тях, която да не се опитва да отслабне. Някои успяват.

2. Вероятно говорим за различни неща - какво е комплекс не определям аз или ти, то си е определено отдавна. Но предлагам да не обръщаме клуба във филиал на Психотерапия, като продължаваме обсъждането. Ако те интересува, има достатъчно инфо, прочети. Основното в един комплексиран човек е, че излъчва неувереност и това определя и отношението на другите към него.
Проява на комплекс е например твоето, Минаваща - ти не се харесваш, но търсиш вината за това в другите, като ги обвиняваш, че те не харесват това, което не допада и на самата теб.
Проява на комплекс е и изказването на abradabra, която казва, че се е ПРИМИРИЛА ДА БЪДЕ ДЕБЕЛА, а тежи само 64 кг.Не вярвам да е джудже,за да са и много. В другия клуб, където беше пуснала тема, получи един много правилен отговор - че проблемът и е именно в излъчването. Е, дали това няма връзка с "примирението" с "многото" 64 кг?

3. Поколението под 25 застрашително затлъстява, това е неоспорим факт, установен не от мен, а от СЗО. За съжаление повечето осъзнават проблема след първата хипертонична криза, получена на 27, или след като разберат, че точно затлъстяването им пречи да забременеят, или след като ги удари депресията. На този фон е престъпно да се агитират младите, че няма нищо лошо да влачат по трийсетина кила сланинки, а ако тези сланинки им създават пречки в живота, то са виновни другите. И ако ти апелираш да не се четат мнения като моето, то мнения като твоето осигуряват пациенти за такива като мен. И за много други специалности, но това вече го обсъждахме.

4. Въпрос на личен избор е за всеки дали да се постарае да направи нещо, за да харесва сам себе си или да се свива в комплексите си, отричайки ги. Лошото е, че на подсъзнателно ниво никой досега не е успял да ги отрече.
И да, комплексираният от затлъстяването човек има по-ниско качество на живот от уверения в себе си. Не само защото е дебел и това му пречи чисто физически, а и защото на него самия не харесва да е дебел, дори когато се опитва да убеди и себе си и другите в обратното.


5. Поздравления за Обърквация и другите момичета /и не само момичета/, които управляват живота си, а не допускат да ги влачи течението.Когато човек е целеустремен в нещо, то това се отразява и на цялостното му излъчване. От сърце ви желая да успеете и никога да не се примирявате с каквото и да било за себе си, което не ви харесва, ако има и най-малка вероятност да го промените. Всяка и най-дребна победа ви самоутвърждава в собствените ви очи. А психиката на победител се забелязва отдалеч и предизвиква съответното отношение на околните. УСПЕХ!!!




Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.